Bogari buruz

2014. urtetik kalitatea, iraunkortasuna eta ekonomia soziala bultzatuz. Zuri esker, Boga Bizkaiko artisau garagardorik hedatuena bilakatu da.

Gure balioak

Euskal Garagardoa

Bertoko gastronomia eta ekonomia sustatzen dugu. Horregatik, Ahalik eta gertuen dauzkagun ekoizle eta hornitzaileekin lan egiten dugu.

Produktu naturala

Ez ditugu gehigarri ezta kontserbagarri artifizialik erabiltzen, kalitate handiko lehengaiak zein ekoizpen prozesua bere osotasunean zainduz.

Enpresa kooperatiboa

Taldea zazpi gazte profesionalek osatzen dute eta 100 pertsona zein eragile sozialek ekonomikoki bultzatua izan da.

Kultura berria

Zapore eta sentzazio berriez beteriko garagardoaren kultura berria garatzen dugu, Euskal Herritik garagardo artisauaren iraultzari balioa erantsiz.

Gure taldea

AINGERU REMIRO

AINGERU REMIRO

Zuzendaritza arduraduna

Itsasontziko leman. Barne eta kanpo datuen analisian, merkatuaren joerei adi egoten da kooperatibako helburu estrategikoak erdiesteko beharrezkoak diren erabakiak hartuz
ALBA DONADEU

ALBA DONADEU

Ekoizpen arduraduna

Zientzia eta artea nahasten. Garagardogintzan zerikusia duten eremu guztien arduraduna da: Errezetak sortu, prozesua zaindu, botilaratzea eta kalitatearen kontrola
ENEKO UNGIL

ENEKO UNGIL

Distribuzioa eta komertziala

Fabrika eta bezeroen artean. Banatzaileen eskutik gure garagardoak modu egokiann porturatzearen arduraduna da, beti ere gure bezeroekin harreman zuzena mantenduz
IÑAKI LEONARDO

IÑAKI LEONARDO

Logistika arduraduna

Balio katearen bi aldeetan. Ekoizpen prozesua eta botilatzearen inguruan gertatzen den guztia kontrolatzen du. Biltegia zein zerbitzu teknikoa kudeatu eta distribuzio sarea indartuz
URTZI UGALDE

URTZI UGALDE

Marketing eta salmentak

Enpresaren ageriko aurpegia. Gure zaporea Euskal Herria zein munduko txokoetara hedatzearen errudunetako bat. Markaren diseinua, komunikazioa eta sustapenaren arduraduna

Gure konpromisoa

Hau da gure enpresak bere inguruaren garapen ekonomiko, sozial eta kulturalean duen eragin positiboaren banaketa:

  • Bertoko ekoizle-hornitzaileak: 55%
  • Sektore publikoa: 25%
  • Ekonomia soziala: 10%
  • Jasangarritasuna: 5%
  • Kultura eta jai herrikoiak: 5%

Datuetan

Enplegu zuzenak

Enplegu ez-zuzenak

Salmenta puntuak

Saldutako litroak

Sariak

Hau da gure helburuak erdiesteko mimoz eta iraunkortasunez egindako lanaren emaitza. Enpresaren aintzatespenak aurkezten dizkizuegu jarraian:

2015

URRATS BAT

Enpresa ekintzaileari 1. saria

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

Cookien erabilera

Erabilera atzeginena izan dezazun, web gune honek cookie-ak erabiltzen ditu. Nabigatzen jarraitzen baduzu, onartzen dituzu cookie hauek eta gure cookien politika. Informazio gehiago jasotzeko esteka sakatu.

Use of cookies

This site uses cookies to improve your user’s experience. If you continue browsing, you are accepting these cookies and our cookies’ policy. Click this link to get additional information.

Aviso de cookies